Kategórie
 
 
 
 
 
Naša ponuka
 
 
 

Nová 40V rada od Makity

XGT® VÝHODY AKUMULÁTOROV

 

VYSOKÝ VÝKON AKUMULÁTORA

XGT je originálne riešenie pre náročné priemyselné aplikácie. Kombinácia vysokého výkonu a inovatívneho dizajnu stroja s akumulátorom poskytuje skutočné riešenie aj pre náročné použitie v priemysle.

ODKAZ DO BUDÚCNOSTI

XGT a LXT budú existovať spoločne, aby užívateľom poskytli bezkonkurenčný sortiment akumulátorových strojov pre profesionálne použitie až po vysoko náročné priemyslové aplikácie.

Predstavenie nového nabíjacieho adaptéru umožňuje užívateľom nabíjať LXT a XGT akumulátory na nabíjačke XGT. Makita bude naďalej vyvíjať nové stroje LXT pre profesionálov a zavedením 40 V Max poskytne zákazníkom skutočné riešenie pre vysoko náročné priemyselné aplikácie.

 

INTELIGENTNÁ TECHNOLÓGIA

XGT prichádza so systémom využívajúcim digitálnu komunikáciu medzi akumulátorom a strojom. Digitálna komunikácia je vzájomná - stroj komunikuje s akumulátorom a naopak. Poskytuje tak technológii XGT možnosť prispôsobenia ešte väčším budúcim technologickým nárokom.

Spojenie nového dizajnu strojov, akumulátorov s vyšším výkonom a vzájomná digitálna komunikácia robí z XGT najlepší a najžiadanejší systém na trhu. Posilnil tak vedúcu rolu, ktorú Makita má v oblasti technológií a inovácií. XGT je originálne DLHODOBÉ RIEŠENIE.

 

ODOLNOSŤ

XGT je odolný systém konštruovaný pre vysoký výkon.

Spoľahlivé stroje sú potrebné pre všetky profesionálne aplikácie a pre priemysel.

XGT je skonštruované pre úplnú spoľahlivosť. Akumulátory sú navrhnuté tak, aby odolali nárazom a pádom. Stroje majú zvýšenú pevnosť krytov, obzvlášť v mieste spojenia s akumulátorom.

XGT akumulátory a stroje sú navrhnuté a skonštruované tak, aby vydržali veľmi náročné pracovné podmienky. Akumulátory a vybrané typy strojov spĺňajú požiadavky na ochranu IPX4. To znamená, že boli vyrobené tak, aby odolali striekajúcej vode vo všetkých uhloch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia